Υγεία & Ομορφιά
μακιγιάζ
Μακιγιάζ

Διάφορες Χειμερινές Τάσεις Μακιγιάζ

Από διακριτικά και βαμμένα – άβαφα πρόσωπα μέχρι αρκετές δόσεις υπερβολής τόσο γιατί ο τρόπος ζωής μας απαιτεί ένα άλλο ύφος, όσο και γιατί υπάρχουν γυναίκες που το δέρμα τους υποφέρει από τις πολλές στρώσεις make up, τις έντονες σκιές και το glitter.

Υπάρχει ένταση στο βλέμμα, με βλεφαρίδες μακριές και γυριστές (extensions ή πολλές στρώσεις μάσκαρας) και smokey μακιγιάζ στα βλέφαρα, χείλη που κυμαίνονται από το ζουμερό κόκκινο της φωτιάς έως το βαθύ και μυστηριώδες μπορντό.

Αρχικά, έχει τεράστια σημασία το δέρμα του προσώπου μας να είναι υγιές, ενυδατωμένο και να ακτινοβολεί υγεία.

Αν δεν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με την άψογη επιδερμίδα μπορείτε να επιλέξετε ένα foundation που θα δίνει μια όψη φρεσκάδας με καλυπτική δράση.

Τέλος, προτιμήστε mineralize πούδρες για ένα τέλειο φινίρισμα.

ρουζBlush is a yass

Αποχρώσεις ροδαλές pinky έως σκούρες στους τόνους του μπορντό με προτιμότερες αυτές στο χρώμα του ροδάκινου για τη διάρκεια της ημέρας για πιο φυσικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Smokey eyes

Η ένταση στα μάτια κάνει τη γυναίκα να δείχνει μυστηριώδης συνεπώς παίξτε με ένα βασικό χρώμα σε διαφορετικές αποχρώσεις ή να επιλέξτε διαφορετικά χρώματα φροντίζοντας να τα σβήσετε σωστά με τα πινέλα σας, για να δώσουν την εντύπωση πως περιπλέκονται σε πλήρη αρμονία.

Φρύδια

Για φρύδια χωρίς κενά χωρίς κενά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα φρυδιών για να αποκτήσουν διάσταση και 3D όψη.

Grunge eye look

Θα χρειαστείτε ένα μαύρο μολύβι μαλακό για να τονίσετε το περίγραμμα και να μουτζουρώσετε με ένα μαλακό πινέλο ή μια μπατονέτα.

Αν επιλέξετε το grunge eye look, μπορείτε να βάλετε μια μεταλλική σκιά στο βλέφαρο ή στο σημείο που μουτζουρώσατε.

Graphic liner & full mascara

Τολμήστε μια δεύτερη γραμμή eyeliner για βλεφαρίδες πλούσιες, γυριστές και μακριές.

Sparkle on

Παίξτε με glitter και μεταλλικές σκιές σε όλο το βλέφαρο για εξεζητημένες εμφανίσεις και κολλήστε μια πέρλα στην εσωτερική γωνία των ματιών ή strass.

Red or dewy lips

Επιλέξτε ανάμεσα από τα dewy lips σε real skin (nude) αποχρώσεις, lip gloss και balm με έντονη λάμψη, αν έχετε δώσει έμφαση στα μάτια ή είναι πρωί.

Στην αντίθετη περίπτωση, αν έχετε αποφασίσει να δώσετε έμφαση στα χείλη ή θέλετε ένα βαρύ βραδινό μακιγιάζ, τολμήστε έντονα ματ κόκκινα και μπορντό χρώματα.

Επίσης, αν τα χείλη σας είναι γεμάτα δοκιμάστε την τάση blooming ή smudged που θέλει την ένταση στο κέντρο των χειλιών και μουτζουρωμένο όσο πλησιάζει στις άκρες.

Η πλέον ασφαλής και chic επιλογή είναι ένα smokey στους τόνους του καφέ ή του γκρι στα μάτια, eyeliner με κατεύθυνση προς τα πάνω (εξωτερική γωνία), αρκετή μάσκαρα, ένα ροδακινί ρουζ κι ένα nude κραγιόν ή κόκκινο της φωτιάς.

Έτσι, θα είστε στη μόδα και μπορείτε φεύγοντας από τη δουλειά σας να το μετατρέψετε πολύ εύκολα σε βραδινό, κάνοντας εντονότερο το ήδη υπάρχον μακιγιάζ στα μάτια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θαμπή Όψη Επιδερμίδας και Μακιγιάζ

Evi Makavelou

Προϊόντα Μακιγιάζ και Καλοκαιρινό Νεσεσέρ

a.alefragkis

Μακιγιάζ για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

a.alefragkis

Μάσκαρα – Επιλέγοντας την Κατάλληλη

Evi Makavelou

Φυσικό Μακιγιάζ – Πώς θα το Πετύχετε;

Evi Makavelou

Πρόσωπο: Μακιγιάζ για να Δείχνει Λεπτό

Evi Makavelou

Κατάλληλη Καλλυντική Φροντίδα για τα Μάτια

Μακιγιάζ Ματιών και Ντεμακιγιάζ

Evi Makavelou

Μακιγιάζ και Τρόποι για να το Αναβαθμίσετε

Evi Makavelou

Λάθη στο Μακιγιάζ που σε Κάνουν να Φαίνεσαι 10 Χρόνια Μεγαλύτερη!

Ανανεωμένο Look στην Καρδιά του Χειμώνα

Συμβουλές για το Μακιγιάζ των Διακοπών

Evi Makavelou