Υγεία & Ομορφιά
Τα προϊόντα υγιεινής ποδιών Scholl, αποτελούν μια από τις ναυαρχίδες της RB Health.
Τα προϊόντα υγιεινής ποδιών Scholl, αποτελούν μια από τις ναυαρχίδες της RB Health.
Χωρίς κατηγορία

Συνεργασία Scholl και Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων για την Υγιεινή των Ποδιών

«H υγεία του σώματός μας ξεκινά από την υγιεινή των ποδιών μας» ήταν το βασικό μήνυμα των ομιλητών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ανακοίνωση της συνεργασίας της RB Health με τα προϊόντα Scholl μαζί με τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων – Ποδολόγων.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να καταδειχθεί ότι η φροντίδα των ποδιών είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την υγεία μας.

Τα προϊόντα υγιεινής ποδιών Scholl, αποτελούν μια από τις ναυαρχίδες της RB Health.

Η φροντίδα αυτή πρέπει να είναι καθημερινή και να γίνεται με επιμέλεια, καθώς τα πόδια μας στηρίζουν, μας δίνουν σταθερότητα και μας δίνουν τη δυνατότητα να περπατήσουμε, να τρέξουμε και να κινούμαστε, τόνισε ο κύριος Νίκος Τσακαλάκης, Country Manager της RB Health.

Τα προϊόντα Scholl, η RB Health και ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων – Ποδολόγων ελπίζουν ότι η συνεργασία αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να σκέπτονται τα πόδια τους τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Όπως επισήμανε ο κύριος Μάνος Αρβανιτάκης, Ποδολόγος-Ποδίατρος και Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων:

«Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για τη σημασία του προληπτικού ελέγχου των ποδιών και σε ποιόν ειδικό θα πρέπει να απευθυνθεί για τη σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων τους».

Η καθημερινή υγιεινή τους, όπως το πλύσιμο, το καλό στέγνωμα μετά το πλύσιμο για την αποφυγή του κινδύνου μυκητίασης, η περιποίηση των νυχιών, η καθημερινή ενυδάτωση με ειδική ενυδατική κρέμα, η αποφυγή της συστηματικής χρήσης παπουτσιών με υψηλά τακούνια, είναι βασικοί παράγοντες της υγιεινής και της υγείας των ποδιών.

Όσον αφορά τις γυναίκες, θα πρέπει επιπλέον να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να έχουν συνέχεια βαμμένα τα νύχια τους, ώστε το νύχι να αναπνέει και να αποφεύγονται οι αλλοιώσεις.

Σημαντικό επίσης είναι να γίνεται προληπτικός έλεγχος από τους ειδικούς.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων - Ποδολόγων έδωσε την έγκρισή του, ώστε όλα τα προϊόντα υγιεινής των ποδιών Scholl να έχουν την ένδειξη: «Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων».

Τα προϊόντα Scholl, συνέχισε ο κύριος Μάνος Αρβανιτάκης, με 100 χρόνια εμπειρίας και με μια διευρυμένη συλλογή προϊόντων, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για τον λόγο αυτό και ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων – Ποδολόγων έδωσε την έγκρισή του, ώστε όλα τα προϊόντα υγιεινής των ποδιών Scholl να έχουν την ένδειξη:

«Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων».

Έχει υπολογιστεί ότι ο άνθρωπος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, περπατάει τέσσερις φορές τον γύρο της γης, ανέφερε ο κύριος Αναστάσιος Κριεμπάρδης, Medical and Regulatory Manager της RB Health.

Τα πόδια είναι ένα από τα σημεία του σώματος που καταπονούνται περισσότερο αλλά δεν έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει.

Η σωστή υγιεινή τους είναι απαραίτητη όλους τους μήνες για την αποφυγή διαφόρων προβλημάτων.

Τα προϊόντα Scholl, από το 1899 έχουν αναπτύξει και διαθέσει στους καταναλωτές προϊόντα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των ποδιών, όπως προϊόντα για την ελάφρυνση του πόνου της φτέρνας, για τις “σκασμένες” φτέρνες, για την εξουδετέρωση της κακοσμίας των ποδιών, για τη θεραπεία των κάλων και των σκληρύνσεων, για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος και των νυχιών, κ.ά.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαγωνισμός OCTONION SUN από τη Medical Pharmaquality στο Facebook – Λήγει 9 Ιουνίου 2019

yoadmin

Πότε Γίνονται Γυναικολογικές Εξετάσεις;

Ουρολοίμωξη, Πρόληψη και Θεραπεία

yoadmin

Πώς θα Επιστρέψεις Κομψός και Άνετος στο Γραφείο

Evi Makavelou

taniGo – Ο Πιο Εύκολος Τρόπος να Πεις Αντίο στη Δυσκοιλιότητα!

4 Φούτερ που θα Συνδυάσεις με τα Πάντα

Evi Makavelou

Μαύρη Τσάντα – Το Αξεσουάρ για Όλες τις Ώρες!

Πώς να Διατηρήσετε τη Μυϊκή Δύναμη;

Evi Makavelou

Κακές Συνήθειες που Έχετε πριν τον Ύπνο

Evi Makavelou

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών – Τα Συμπτώματα που δεν Πρέπει να Αγνοήσετε

a.alefragkis

Πεσμένο Στήθος – Συνήθειες που Πρέπει να Αλλάξετε για να το Αποφύγετε

5 Πράγματα για τον Γυναικείο Κόλπο