Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορωνοϊός – 23 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τις Διαγνωστικές Εξετάσεις από το Παστέρ

yoadmin

Νέα Κρούσματα του Κορωνοϊού στην Ελλάδα – 99 Συνολικά

yoadmin

Η Απώλεια Δοντιών και ο Κίνδυνος για Άνοια

Κορωνοϊός – Τι Συνιστούν οι Επιστήμονες

yoadmin

Τα mRNA Εμβόλια και τα Σπάνια Περιστατικά Μυοκαρδίτιδας

Ψηφιακές Πλέον Όλες οι Διαδικασίες Απογραφής, Μεταβολής και Λήξης Ασφάλισης

Η Συχνή Χρήση Κάνναβης από τους Εφήβους Συνδέεται με Πτώση του Δείκτη Νοημοσύνης τους

Evi Makavelou

Monkeypox – Τι Γνωρίζουμε έως Τώρα;

Η Πολιτική του Υπουργείου Υγείας για την Αντιμετώπιση του Καπνίσματος

yoadmin

Πιθανά Συμπτώματα του Κορωνοϊού και Οδηγίες για τους Διαβητικούς

yoadmin

Μειωμένος ο Κίνδυνος Θανάτου στους Διαβητικούς που Κάνουν Καθημερινή Κατανάλωση Καφέ και Τσαγιού

Πιθανές Ελλείψεις των Απαιτούμενων Υλικών σε Ένα Μαζικό Εμβόλιο Κατά της COVID-19

yoadmin