Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αύξηση των Κρουσμάτων Covid-19 Μετά την Άρση των Μέτρων

Ιλαρά – Ένας στους Δύο Ευρωπαίους Φοβάται τα Εμβόλια

yoadmin

Κορωνοϊός – Οι Αποστάσεις Ασφαλείας κατά την Άθληση

yoadmin

Κορωνοϊός – Οδηγίες Σχετικά με την Επάνοδο στις Αθλητικές Δραστηριότητες

yoadmin

Παχυσαρκία και Κορωνοϊός

yoadmin

Νέα Μελέτη – Καμία Ένδειξη Μετάδοσης της COVID-19 Μέσω του Θηλασμού

Έξυπνα Μέτρα Στήριξης στη Μετά Κορωνοϊό Εποχή για την Αγορά Εργασίας

Η Κρίση Αλλάζει Συμπεριφορές σε Θέματα Υγείας

yoadmin

Αν Συνεχιστεί η Αύξηση των Κρουσμάτων θα Ζητήσω από την Επιτροπή να Εξετάσει και το Ενδεχόμενο Σκληρού Lockdown

Evi Makavelou

Χωρίς Σεξ στην Καραντίνα – Οι Συνέπειες της Επόμενης Μέρας

Evi Makavelou

Πανδημία της Covid – Μία Άλλη Οπτική

Vasiliki Tsantila

Οι Αυτοάνοσες Διαταραχές Αυξάνουν τον Κίνδυνο Καρδιαγγειακής Νόσου